We moeten onze handen ineen slaan !

Linda Jacobi

( Ik doe mee!  | Lid van team: 'Sport your BRAIN!!' )

Normal cc098ff99e00684e0800c2515fe2e3bbbfd14907
Qr
van totaal € 500 (14%)
9 km afgelegd
Mijn doel 100 km | bereikt 9%

Samen sporten voor belangrijk onderzoek!

Hoe houd je jezelf en je brein fit, in goede en in minder goede tijden.

Bewegen helpt!

Ik draag mijn steentje bij door te wandelen voor five4five als lid van 'Sport your brain'.

Al wandelend door het limburgse heuvelland houd ik mijn brein fit, en in de toekomst hopenlijk ook dat van onze patienten!

 

Ik zal wat foto's delen van onze wandelingen.

 

Geocachen door het limburgse heuvelland 18-04-2021 | 18:50
Bekijk alle
Geocachen door het limburgse heuvelland 18-04-2021 | 18:50

Vandaag een prachtige route door het diepe zuiden van ons Zuid-limburgse heuvelland. in de 20 jaar dat we hier nu wonen en werken weer een paadje ontdekt die we nog niet eerder hadden gewandeld. Elke keer weer een leuke bijkomstigheid. het weer zat erg mee, dat vonden ook meer mensen op deze prachtige route, maar prima om genoeg afstand te houden. Nog even de grenspaal aangetikt en uiteindelijk 9 km later weer bij onze 4-wieler aangekomen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.