Samen gaan we er voor!!

Martijn Brein

( Ik doe mee!  | Lid van team: 'Sport your BRAIN!!' )

Qr
van totaal € 1.000 (85%)
9 km afgelegd
Mijn doel 150 km | bereikt 6%

Hersenkanker is één van de meest agressieve ziektes. Voor de meeste vormen van hersenkanker is geen genezing mogelijk. Onderzoek is dan ook van levensbelang!

 

Er zijn duidelijke aanwijzingen dat bewegen een positief effect heeft op de kwaliteit van leven van mensen met een hersentumor en mogelijk zelfs op de overleving. Het team “Sport your BRAIN!” MUMC+ in Maastricht wil onderzoeken op welke manier dit precies gebeurd teneinde nieuwe effectieve behandelingen te ontwikkelen. Join onze neuro-oncologie MUMC groep: “Sport your BRAIN!” en we maken samen kilometers voor innovatief onderzoek naar hersentumoren in Maastricht!

 Samen gaan we ervoor!!!

 

Meer informatie over het behandeling van hersentumoren in Maastricht UMC+: 

https://oncologie.mumc.nl/kankersoorten/hersentumorcentrum-maastricht-umc

Veluwe 15-04-2021 | 12:52
Bekijk alle
Veluwe 15-04-2021 | 12:52

Mooie wandelroute gelopen op de Veluwe

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.