Five4Five voor bedrijventeams

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Het is daarmee doodsoorzaak nummer 1 in Nederland. De kans dat een medewerker of collega wordt getroffen door deze ziekte is groot.


Kankeronderzoekfonds Limburg steunt met gelden van onder meer Five4Five baanbrekend onderzoek dat uitgevoerd wordt in het Maastricht UMC+ en Limburgse partnerziekenhuizen. Onderzoek dat kostbaar is. Kostbaar in tijd en in geld.

Door de voortdurende coronacrisis zijn de inkomsten van Kankeronderzoekfonds Limburg flink teruggelopen. Daarnaast zijn de vooruitzichten voor 2021 slecht. Dit heeft een grote impact op de lopende onderzoeken. Zonder financiële steun, geen onderzoek.

Steun is belangrijker dan ooit! Doe daarom mee aan de ‘100.000 kilometer voor kankeronderzoek in Limburg’ en maak met van de maand juni een maand om nooit te vergeten. 

5 redenen om mee te doen aan '100.000 kilometer voor kankeronderzoek in Limburg'

 1. Sporten is gezond!
  Ruim een op de drie Nederlanders is minder gaan sporten tijdens de coronapandemie. Bijna een op de tien geeft aan zelfs helemaal gestopt te zijn. Dat is jammer, want sporten is goed de bloedcirculatie, ademhaling, spieren, gewrichten en botten. Het stimuleert de stofwisseling en heeft een positieve invloed op het gewicht. Het verhoogt de weerstand en helpt om stress kwijt te raken. 

 2. Geld inzamelen voor kankeronderzoek 
  Geld voor kankeronderzoek is van levensbelang, juist nú! Voor corona komt een vaccin, voor kanker geldt dit helaas niet. 
    
 3. Sport verbindt
  Een gezamenlijk doel! Samen in juni zoveel mogelijk kilometers maken én geld ophalen voor veelbelovend onderzoek naar kanker.

 4. Win bijzondere prijzen
  Hoewel Five4Five geen wedstrijd is, kun je met je bedrijventeam wél geweldige prijzen winnen. Wat dacht je van een lezing van oud voetbal international Boudewijn Zenden of een rondleiding bij een van de onderzoeksgroepen die baanbrekend onderzoek doen naar kanker? 

 5. Alle medewerkers kunnen mee doen!
  Iedereen kan meedoen aan '100.000 kilometer voor kankeronderzoek in Limburg'. Wandelen, hardlopen, fietsen of roeien is. Ieder maakt in juni zijn sport kilometers op zijn eigen manier! 


Download hier de inschrijf instructie voor bedrijven