Beloningen


Heb jij een uitzonderlijke prestatie geleverd? Dan belonen wij je natuurlijk graag! Onderstaand vind je alle beloningen. 

Individuele prestaties

€250

Is het je gelukt om voor €250 aan donaties op te halen? Dat belonen we graag! Je krijgt een ere plekje in de 'Club van 250' op onze website!

€500

500 honderdmaal dank! Dankzij jouw inzet kunnen we een geweldige bijdrage leveren aan baanbrekend onderzoek in het Maastricht UMC+ en Limburgse partnerziekenhuizen! Je ontvangt van ons de '500 honderdmaal dank Oorkonde'.

€1.500

Een uitzonderlijke prestatie! Je naam wordt vereeuwigd in een tegel in de buurt van de traditionele start/finish locatie nabij Noorbeek. 

Hoofdprijzen voor vriendenteams 

Meeste kilometers

Is het jullie gelukt om in juni het meeste aantal kilometers te maken? Dan belonen wij jullie met de Five4Five 'Kilometer' Award. 

Hoogste bedrag

Is jullie gelukt om het hoogste bedrag bij elkaar te halen voor baanbrekend onderzoek? Dan belonen wij jullie met de Five4Five ‘Friends4Friends’ Award.  

 

Bedrijventeam prestaties

€1.500*

Heb jij met je medewerkers en collega's €1500 Opgehaald? Een van de onderzoekers van Kankeronderzoekfonds Limburg geeft graag een lezing. Zo horen jullie hoe het geld besteed wordt. 

€3.000*

Wat een super presatie! We geven jullie graag een rondleiding bij een van de onderzoeksgroepen in het Maastricht UMC+ (max 25 personen)

€5.000*

Jullie hebben een toppresatie geleverd! Jullie bedrijfsnaam wordt vereeuwigd in een steen in de buurt van de traditionele start/finish locatie nabij Noorbeel en jullie krijgen een lezing van onze ambassadeurs

* Exclusief inschrijfgeld

Hoofdprijzen voor bedrijventeams

Meeste kilometers

Is het jullie gelukt om in juni het meeste aantal kilometers te maken? Dan belonen wij jullie met de Five4Five ‘Kilometer’ Award voor bedrijventeams. 

Hoogste bedrag

Is jullie gelukt om het hoogste bedrag bij elkaar te halen voor baanbrekend onderzoek? Dan belonen wij jullie met de Five4Five wisselbeker. 

Hoofdprijzen voor scholen

Meeste kilometers

Is het jullie gelukt om in juni het meeste aantal kilometers te maken? Dan belonen wij jullie met tickets voor een wedstrijd van MVV (max 40 personen)

Hoogste bedrag

Is jullie gelukt om het hoogste bedrag bij elkaar te halen voor baanbrekend onderzoek? Dan belonen wij jullie met het Five4Five Super School Bord.