Aileen van Dijk

Aileen doet mee aan Five4Five

( Member of team: Envida )

Samen sporten voor belangrijk onderzoek! In 2016 is mijn vader overleden aan de gevolgen van (slokdarm)kanker en ik zou graag een bijdrage willen leveren aan het beter begrijpen, en daarmee een betere behandeling, van deze vreselijk ingrijpende ziekte. Want wat is het verschrikkelijk ingrijpend om iemand te verliezen aan de gevolgen van deze ziekte, en wat zou ik graag willen dat we hier betere behandelingen voor hadden gehad toen mijn vader ziek was. Het verleden kunnen we niet veranderen maar inzetten voor de toekomst kan wel. 

Nog geen jaar geleden ben ik begonnen met wielrennen en inmiddels houd ik het langer vol dan de poging die mijn vader ooit heeft gedaan tot het beoefenen van deze sport (deze kon ik niet laten 😂). Ik wil het aantal kilometers dat ik normaal gesproken fiets minstens verdubbelen, op karakter noemen we dat. 

Ik zou aan iedereen in mijn omgeving die iets kan missen willen vragen of jullie een bijdrage zouden willen doen aan dit goede doel via onderstaande pagina. Voel je echter zeker niet verplicht als dat niet gaat want fietsen doe ik hem toch wel, deze kilometers zijn voor jou papa ❤️‍🔥🌈

0 m
from my goal 90 km
16/06/2024
17:07

Monique

View all

Doe jij mee met Five4five? Op zaterdag 29 juni gaan we samen hardlopen, fietsen en wandelen voor baanbrekend kankeronderzoek in Limburg.