E-bike tour

Ziet u geen filmpje in beeld, klik dan op de link

E-bike tour: een exclusief moment voor aandacht aan onderzoek tegen kanker.  

Helaas kunnen grote evenementen nog niet! Ook niet voor de steun aan een goed doel zoals ook onderzoek naar oplossingen voor kanker.

Maar wat we wel kunnen is voor U een uitdagende en exclusieve tocht organiseren, waar u individueel of in een klein gezelschap aan deel kunt nemen, dit alles binnen de regels van de overheid om CoVid verder onder controle te krijgen.

Op donderdag 17 juni vindt deze tocht plaats: een exclusieve E-bike tour door de Voerstreek en het Zuid-Limburgse Heuvelland. U mag uiteraard ook mee doen op een gewone of sportieve fiets. De fietstocht overschrijdt de Belgische grens en is ongeveer 35 kilometer. Hiermee illustreren we dat we grensverleggend onderzoek willen doen en grensoverschrijdend werken. Iets dat vanzelfsprekend wordt gevonden, maar niet vanzelfsprekend is.  

De opbrengst van deze tour komt nl ten goede aan de actie 100.000 kilometer voor kankeronderzoek in Limburg’ een initiatief van Five4Five. En in het bijzonder zullen we Uw geld besteden aan nieuw onderzoek naar uitgezaaide kanker in het bijzonder in het buikvlies, welke we gaan proberen te bestrijden met Killer Cellen.

Inschrijven E-bike tour vóór 15 juni

Wat kunt u van ons verwachten?
Ontvangst bij Hombourgeois. Hombourg bevindt zich in het Land van Herve, grenzend aan Zuid-Limburg en de Voerstreek. Hombourgeois staat bekend om de ambachtelijke stroopstokerij. Het stroop maken gebeurt nog op traditionele wijze, zo wordt het fruit in een antieke koperen ketel gekookt die op houtvuur gestookt wordt. De pers waarin alleen de appels en peren tot sap worden verwerkt stamt uit 1915. Maar ze bakken ook heerlijke vlaai, vers voor U!

Vanuit Hombourgeois fietst u door het 5 sterren landschap naar Noorbeek. Onderweg geniet u van prachtige vergezichten en komt u na ongeveer 15 kilometer fietsen aan op een van de unieke Limburgse wijngaarden van Pierre Gubbels. Hij vertelt u meer over zijn wijngaard en over de bijzondere wijn die ook bij ‘Brut 172’ van Hans van Wolde op de kaart staan. Natuurlijk wordt de wijn ook geproefd!

Vervolgens fietst u via een andere route terug en wordt u onderweg nog meerdere malen verrast. Ook zorgen we onderweg voor de mogelijkheid voor een klein persoonlijk moment. U doet waarschijnlijk immers niet voor niets mee aan deze activiteit. Sterren chef Hans van Wolde zal aan het einde voor de ultieme verrassing zorgen.  

Bent u een van de exclusieve 100 deelnemers die wij op 17 juni begroeten?

Wij hopen U en veel van Uw vrienden te ontmoeten!

Prof. dr. Gerard Bos en Dr. Roy Lalisang beiden verbonden aan het Maastricht UMC+

 

Praktisch 

 

Datum 

Donderdag 17 juni 

Tijd 

12:30 uur – 17:30 uur, in te delen in slots na inschrijving

Adres 

Rue de Rémersdael 98
4852 Plombières
België 

Kosten 

€100 per persoon. Dit bedrag komt volledig ten goede aan grensoverschrijdend onderzoek.