100.000 kilometer voor kankeronderzoek in Limburg


Helaas! Dit jaar wederom geen Five4Five. Onderzoek naar kanker gaat wél door en móét doorgaan! Onderzoek dat kostbaar is. Kostbaar in tijd en in geld!

De opbrengst van Five4Five komt jaarlijks ten goede aan baanbrekend onderzoek in het Maastricht UMC+ en Limburgse partnerziekenhuizen. Door de voortdurende coronacrisis zijn inkomsten onder druk komen te staan. Dit heeft grote impact op lopende én nieuwe onderzoeken.

Steun is nu belangrijker dan ooit! Laat daarom je kilometers in de maand juni écht tellen en doe mee aan ‘100.000 kilometer voor kankeronderzoek in Limburg’.

Hoe werkt het? 

  1. Schrijf je in voor minimaal €25,-
   Voor dit bedrag ontvang je een persoonlijke actiepagina en het unieke Five4Five 2021 speldje.

   Ga jij met ons de uitdaging aan?
   Klik op dan 'inschrijven' en vervolgens op '100.000 kilometer voor kankeronderzoek in Limburg' en doorloop de stappen. 

   Wil jij meedoen met een bedrijventeam lees dan hier de inschrijfinstructie. Voor scholen vind je de inschrijfinstructie hier

   Er wordt automatisch een actiepagina voor je aangemaakt. Op deze pagina geef je aan hoeveel kilometer je in juni wil gaan sporten én hoeveel geld je gaat proberen op te halen voor het goede doel. Deze pagina kun personaliseren met tekst, foto's en filmpjes en helpt je met het ophalen van donaties! 

  2. Laat jezelf sponsoren
   Laat je kilometers écht tellen en laat je sponsoren door vrienden, familie en collega's! We helpen je hier natuurlijk graag bij.

  3. Start met het maken kilometers
   Fietsen, wandelen, hardlopen of roeien, het maakt niet uit hoe je meedoet, als je maar meedoet! Alleen samen halen we in de maand juni 100.000 kilometer! Koppel je strava account aan je pagina óf voer je kilometers zelf in.