Team Killer Cel therapie

Wij maken kilometers voor baanbrekend onderzoek!
Normal bd1b77a4e63848990dc8ce9958207df8f96175a4
van totaal € 5.000 (139%)
Wij hebben samen al 419 km afgelegd

Met de killer cellen geven we  patiënten toegang tot nieuwe mogelijkheden van behandeling van kanker. We nemen de laatste stappen in het proces ze in grote aantallen te kunnen maken voor klinische toepassingen. Daarnaast werken we aan Killercel 2.0 en 3.0. Doel is om de killer cellen nog beter te maken.

Om extra geld in te zamelen voor ons onderzoek, organiseren Prof. dr. Gerard Bos en Dr. Roy Lalisang een exclusieve E-bike tour. Op donderdag 17 juni vindt deze tocht plaats: een tour door de Voerstreek en het Zuid-Limburgse Heuvelland. U kunt uiteraard ook mee doen op een gewone of sportieve fiets. De fietstocht overschrijdt de Belgische grens en is ongeveer 35 kilometer. Hiermee illustreren we dat we grensverleggend onderzoek willen doen en grensoverschrijdend werken. Iets dat vanzelfsprekend wordt gevonden, maar niet vanzelfsprekend is. 
Zie onderstaand de video aankondiging


Let op! Er kunnen slechts 100 mensen deelnemen aan deze tour. Meld je vandaag nog aan!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.