Wat is Five4Five?

Five4Five is hét wandel-, fiets- en trial-run evenement in Limburg, waarvan de opbrengst naar belangrijk medisch-wetenschappelijk onderzoek gaat naar (vroege) detectie en bestrijding van kanker in het Maastricht UMC + en partnerziekenhuizen.

Op zaterdag 16 mei 2020 kun je al voor de 7e keer deelnemen aan dit sportevenement. Doe mee met familie, vrienden of collega's. 

Fietsen
Het 5-sterrenlandschap van de gemeente Eijsden-Margraten heeft nogal wat pittige hellingen. Vijf van deze "bergen", met een gemiddeld stijgingspercentage van 7 tot 8%, zijn met elkaar verbonden in een prachtig parcours van bijna 14 km. Verover je deze hellingen 5x? Dan heb je een echte col uit de Alpen of Pyreneeën. Een uitdaging voor elke fietser!

Wandelen
Het wandelpad van Five4Five bestaat uit twee "lussen" die beide ongeveer 7,5 kilometer lang zijn. Beide wandelroutes leiden u langs fantastische uitzichten, vakwerkboerderijen en alle andere natuurlijke schoonheid waar dit gebied bekend om staat. Onderweg zijn er plekken waar aan de kinderen is gedacht.

Trail run
Het trailrun-pad is hetzelfde als het wandelpad. Een mooie maar ook pittige route! Je loopt over zowel verharde als onverharde wegen. Bergaf en bergaf. Onderweg kom je stopplaatsen tegen waar je op adem kunt komen. Een (7,5 km) of twee (15 km) lussen lopen? Bepaal jezelf!